07 oktober 2022

Efter regn kommer allt det andra?

Regnet har i stort sätt vräkt ned sedan det började efter lunch idag precis som det var sagt, enligt prognosen skall det fortsätta vräka ned tills lördag förmiddag? Naturfolket hävdar bestämt att det här regnet är välbehövligt, medan betongfolket tycker att det här liknar mer än skit? Efter regn kommer sol, sa alltid min kära mormor men det kan lika gärna vara så att efter sol kommer regn allting har en bak och en framsida oavsett vad man tycker och tänker om detta faktum? I dag den 7 oktober är det dessutom Brittsommar https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/arstider/host/brittsommar-1.1506 eller indiansommar som man också kan kalla det för helt enkelt en period med vackert väder under hösten. 

Men igår regnade det inte men det blåste riktiga orkanliknande stormar så då gällde det minsann att hålla i hatten, just för närvarande behöver man knappast någon hatt utan mer en rejäl sylvester och grodmansfötter. Som sagt nu är vi äntligen framme vid fredagen den ack så heliga då man kan slå sig till ro i soffans varma famn med familjen och bara njuta utav tiden som är att äta jordnötter svepa lagom stora paraplydrinkar och övrigt som kännetecknar fredagsmysfaktorn.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...