02 oktober 2022

I stort sätt går man på slak lina i blåsväder?

Fortfarande är det förkylningsperioder i omgångar, fortfarande är det sjukt mycket covid som cirkulerar från och till. Det konstiga är att det är i stort sätt helt tyst i ämnet covid men det beror säkert på att det inte finns några restriktioner längre. I många fall så har man ingen aning om vem eller vilka som är smittade, eftersom man jobbar med ett sånt jobb där olika människor rör sig jämt och ständigt in och ut så har man ingen koll längre. På jobbet har dom stora problem med bemanningen på grund utav att folk är hemma för minsta symtom eller så vabbar dom, det hela blir till slut ett komplicerat pusslande över gränserna. Fortfarande vet man inte ett skit om hur kriget kommer att utveckla sig, i min värld borde man lägga ned vapenskramlet och ta sitt straff. 

Inom politiken är det en villervalla utan dess like där politikerna som skall försöka göra sitt partis linje gällande, vilket kan vara svårt i den rådande situationen där medborgarna lever på den knappa marginalen https://cospaia.se/2021-04-09/det-ar-knappa-resurser-som-skapar-tillvaxt-inte-tvartom/. Personligen så har jag vare sig sparade eller andra tillgångar som jag kan ta utav av, utan det blir till att rätta mun efter matsäcken och bara köpa det absolut nödvändigaste. Även min tonårsdotter inser den allvarliga situationen och drar sitt strå till stacken, eftersom hon inte har några större krav så har hon inga problem med att anpassa sig till rådande förhållanden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...