01 oktober 2022

Just nu har man läget under kontroll?

Just nu sitter min tonårsdotter hos frisören för att både klippas och färga slingor i håret, självklart det skall man väl kunna göra ska man ska vara fin så kostar det en slant det hela landa på en bit över 2000 spänn. Herregud vilken hisklig summa själv får jag 12 klippningar för den summan, alltså så kan jag klippa mig en gång i månaden under ett helt år. Men det är som det är man får dra in på annat i det här fallet så blir det jag som får dra in på saker och ting så är det bara. På vägen hem får dom glida på McDonalds https://www.mcdonalds.com/se/sv-se/om-oss/var-historia.html för hamburgare vi har liksom inte ätit lunch idag lite magfylla inför kvällens janssons frestelse. 

Kan fortfarande inte släppa det allvarliga läget i världen där allt i princip står och faller på en galenpannas storhetsvansinne, hoppas bara han inte tar till tyngre vapengrejer i ett pressat läge. Som den där målaren som har målat in sig i ett hörn? Som sagt hösten fortsätter att dominera med färgstarka löv i skarpa röda färger med en luft som både är hög och kall, en sorts naturlig förberedelse inför den kommande vintern. Personligen så är jag ingen vintermänniska möjligtvis när jag var yngre, men i dagens läger ser jag bara vintern som ett nödvändigt ont som bara måste finnas där för helhetens skull.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Utdrag från dagbok: Kan tänka mig att sjunga på sista versen?

"Kaffetåren är som vi alla vet den bästa utav tårar, så därför satte vi på ett par tre koppar kaffe för en stund sedan och slog till ...