16 oktober 2022

Hur lång tid är det goda livet?

Ömsom sol ömsom regn emellan skurarna så har jag hunnit med både att klippa gräsmattan och gått ut med vår jycke Dino ett par gånger. Frugan var tvungen att åka till kontoret för ett par timmars jobb, själv skall jag förbereda morgondagens fläskpannkaka https://www.tasteline.com/recept/flaskpannkaka-6/ som vi kan ha efter jobbet. Tonårsdottern kom inte upp ur sängen förens efter 12, då gjorde jag iordning gårdagens taco som hon åt med god aptit. Själv tog jag ett par ostmackor och kaffe vilket är fullgott mer än nog. 

Som en politisk gräsrot så undrar man över hur lång tid dom skall ha på sig för att bilda en ny regering, naturligtvis så måste riksdagen rösta om det hela vilket i dagsläget inte alls är så säkert att många gör? Personligen kan jag tycka att det aktuella politiska läget gör mer skada än nytta ur svenskt perspektiv, det hela liknar mer en skenande karusell som man inte vet vad som kommer ut ur den skenande saken? I praktiken kan allt möjligt komma ur, till och med saker som vi varken inte vill ha eller hade en aning om?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...