22 oktober 2022

Kort sagt en bra dag för ingenting?

Befinner oss i en jävligt regnig och blöt höstperiod där återstoden av löven skall släppa, där dom redan kala träden på nåt sätt redan har förberett sig inför vintern. En och annan harpalt springer fortfarande omkring som om det lurar en fara i varje buske, kort sagt den här perioden är helt klart den absolut tråkigaste. Den alpina skidpremiären i alperna fick ställas in på grund av kraftigt snöfall, enda ljusglimten i sportväg händer i eftermiddag då mitt hjärtelag i shl hockey drabbar samman med Malmö i Malmö. Jag skall tydligen grilla kött efter hockeymatchen så än är inte grillsäsongen över, tvärtom så brukar vi grilla runt jul men även efter nyår det finns alltid tid för grillning. 

Idag är det internationella caps lock-dagen https://m3.idg.se/2.1022/1.640417/caps-lock-dagen ni vet den där lilla knappen mellan shift och tabb som förvandlar vanlig grå trist vardagstext till ord som ingen kan undgå, men det är även stamningens dag för alla oss med talproblematik. Varje dag har nåt tema som skall fira både internationellt och nationellt men även idag, idag har jag personligen bestämt att kalla den här dagen för den ledlösa dagen en hyllning till mig personligen som skall göra allt i min makt för att åstadkomma så lite som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...