19 oktober 2022

Som alltid hittar man nåt fel varje dag?

Ytterligare en fin höstdag med en klar hög och bitvis kylig vind fast solens behagliga strålar stack igenom emellanåt, dom färgsprakande löven https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/kunskap--guider/skogsmulle-och-skogens-varld/varfor-flyttar-faglarna-och-varfor-faller-loven/ fortsätter att ymnigt falla. Annat var det typ 5 i morse då jag började promenera till jobbet då var bara strax över 2 plusgrader, och bilrutorna på sina håll var täckta av en tunn isskorpa. Min promenad till och ifrån jobbet tar ungefär 45 minuter styck samt att jag i stort sätt går runt 8 timmar om dagen, enda gången som jag sitter still är frukost lunch och eftermiddagsfikan som är lika helig som amen i kyrkan. 

Som alltid vid hösten skymmer det tidigare även gryningen gör sig ingen brådska till att ljusna inte alls konstigt att folk blir deprimerade. Sen blir man lite ledsen i ögat när den klämkäcka meteorologen visade snöinslag i Norrlands regionen herregud tänker jag snart blir det verklighet även här i Närkemyllans förlovade land. Ett tu tre så har vi ett heltäckande snömatta i majoriteten av landets ytor.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...