22 oktober 2022

Konsten att åstadkomma just ingenting alls?

På tal om just ingenting så är det en stor konst att göra eller åstadkomma just ingenting alls, det spelar ingen roll om man går in med den vetskapen att just idag skall jag inte göra ett skit? För mig personligen så handlar det mycket om att mitt tålamod är tämligen kort och koncist ungefär som ett tomtebloss som brinner slut allt för fort. Förr i tiden hade jag ett mycket både längre och starkare tålamod men med ålderns rätt så har den egenskapen krympt ihop till nåns beståndsdel någonstans? 

Sedan kan man alltid träna upp den förmågan till näst intill det perfekta men i mitt fall så har jag inte gjort det, därför att jag fortfarande kan hantera den förmågans längd efter den längdens slut vänder jag ett nytt blad och går vidare. På tal om julfilmer så kollar för närvarande frugan och tonårsdottern på en julfilm som i mina ögon är en snabbproducerad löpande bandsfilm med en klyschartad handling som varken överraskar eller engagerar, men strunt samma mina tjejer bara älskar dom här synnerligen banala lättuggade julfilmerna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...