29 oktober 2022

Vem vet rätt som det är händer det?

Vaknar upp till en blåsig lördag faktiskt med 14 plusgrader, redan strax före 8 i morse vad jag ute med jycken Dino på en relativt lång promenad i en fallande lövskog. Mitt intresse för att skriva bloggar går traditionsenligt i cykler sedan 15 år tillbaka nu känner jag att jag är inne i en fas där mitt skrivande intresse i den här formen mer eller mindre avtar.

Istället koncentrerar jag mig på twitter som jag tycker är en kul medial plattform, där kallar jag mig för Alias mr. Rolfhzon Ekman from Mustard hell street https://twitter.com/tomasrolfhzone. Vem vet rätt som det är kanske jag flikar in ett blogginlägg då och då för att inte tappa taget helt och hållet. Vi som vill kan fortsätta läsa mina twitter inlägg på min twittersida.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...