23 oktober 2022

Enligt säkra källor finns det trattisar inom räckhåll?

Håller på som bäst att packa fikakorgen för en skön tripp uti svampskogen där vi för hoppningsvis skall plocka ihop ett gäng trattkantareller som vi skall göra en smarrig omelett av, enligt säkra källor ska det finnas sjukt mycket trattisar på just det området. Annars så har vi totalt sätt varit jättedåliga på att gå ut i skog och mark denna säsong med undantaget då vi plockade 16 liter lingon på ett kick. I morse då jag gick min sedvanliga runda med jycken Dino så var det bara nån plusgrad ute nu kan det bara bli värre temperaturmässigt. Fortfarande hänger några löv tappert fast vid sina annars kala grenar, men rätt som det är så tappar även dom fotfästet och faller mot sitt förutbestämda öde vilket är naturens gång. 

Mitt egna öde ligger kanske i mina egna händer, men som alltid vet man inte ett spår om vilka element som kan påverka eller påskynda mitt öde det som händer händer det som sker sker? Tonårsdottern kom inte i säng förens en bra bit efter midnatt, i dagens värld sker all kommunikation inte fysiskt utan digitalt medialt. Skillnaden var när vi själva var tonåringar, då var den enda tekniska storheten en frontmatad video som vi plöjde igenom gamla inspelade Dallas avsnitt med det tyckte vi var häftigt? Idag tror min tonåring av vi bara är osynkade kvarlever från Juratiden som tror sig kunna förstå nutidens stundtals briljanta teknik?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...