06 oktober 2022

Under vackra dagar kunde färgtvn blomstra?

Hösten fortsätter att blanda och ge vackra dagar med rusk regn och blecksvarta stunder, löven faller allt tätare luften andas både tungt kargt och kyligt. Precis som det skall vara vi den här årstiden inget konstigt med det. Om ett par veckor närmar vi oss höstlovet samt den amerikaniserade men svenskanpassade halloween https://www.swedishnomad.com/sv/fakta-om-halloween/ helgen bus eller godis liksom. Bakom varje buske står troligtvis nåt spöke som bara har som mål att skrämma upp dig i en positiv mening? När jag var ung fanns varken halloween knappast heller färgtvn, i bästa fall fanns det en vars färger var under all kritik. 

Är uppvuxen med färglös television där det fanns en sportkommentator, som vid exempelvis levererade oss storögda dom mest osannolika färgkombinationer som ibland inte var utav den här världen? I många år var vi fast i det tvivelaktiga kommentator träsket, innan saker och ting uppgraderades och förbättrades efter det blev den sortens kommentatorer överflödiga. Plötsligt som en skänk ifrån ovan kunde vi själva se färgprakten, i och med denna revolution kunde vi gå vidare med den nya tekniken som fortfarande expanderar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...