08 oktober 2022

I bästa fall kan den här dagen bli helt okej?

Idag tänker det bli en helt okej dag troligtvis fritt från regn i bästa fall, men sånt där vet man ju aldrig om på förhand enligt erfarenhet kan aldrig en väderprognos https://sv.openworldinfo.com/publication/4431 vara 100 procentig klanderfritt det finns alltid ett par procent som vill annat än den där redan fastställda prognosen? Tänker både klippa gräsmattan och ställa i ordning sommarmöblerna på förmiddagen som en liten nätt fyrkant som jag lägger en presenning över, medans frugan dammsuger av residenset och förbereder kvällens mat som blir stora härliga räkor frästa i vitlök och chili. 

Kokar spagettin och iordningställer såsen med grädde och persilja. Sedan kan vi lugnt bänka oss för eftermiddagens shl match där mitt lag möter ett placeringssätt sämre lag åtminstone på pappret? Tonårsdottern var sent upp i natt men när jag kom in någon gång efter 4 i morse så var lamporna tända mobilen igång och podsen i öronen. I morse var jag faktiskt relativt ganska morgonpigg för jag gick iväg med våran jycke Dino kvart i sju och gick en rask promenad på en 45 minuter, där han gjorde både det ena och det andra nu kan han lugnt dra sig tillbaka till drömmarnas värld.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...