12 oktober 2022

En annan gång kan man gå vidare med annat?

Löven faller allt vildare ned för varje dag som går, en ansenlig mängd samlas på nån kvadratmeter med röda ilskna färgnyanser https://www.natursidan.se/nyheter/sa-fungerar-lovens-olika-farger/. Solen värmer fortfarande gott men den är blek om nosen som ett sjukt barn, den kämpar mot alla odds fast sommaren är slut för längesedan. Årstiderna växlar och snart är det dags för en annan årstid som är raka motsatsen till sommarens varma glädjedagar. Men var sak har sin tid, poängterade alltid mormor och sa i nästa mening att låt allt ha sin gång och sedan gå vidare med nästa fas i sammanhanget. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Hårddisk..

Köp nu

Mörkret faller även den snabbare för varje dag som går, samtidigt som det ljusnar senare nu lär det inte bli ljusare förens första snön kommer? I samma andemening frågar jag mig själv vem vill ha snö förutom skidnördarna inte jag i alla fall? Mina barn har för längesedan vuxit ifrån snöns glädje numera anser dom att snö gör mera skada än nytta, med krockar till höger och vänster med olika skelettbrott jämmer och elände.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...