01 oktober 2022

En dag där vissa saker går åt helvete?

Hösten fortsätter att framskrida det blir någon minut mörkare för varje dag som går, ska man nu spara el då blir det hur mörkt som helst både inne och ute. Världen utanför min fyrkant blir även den både ostabilare och mörkare för varje dag som går med en gubbe som vägrar inse att det han håller på med gör ingen människa glad snarare tvärtom. Sedan kan man tycka att va fan finns det ingen som kan få bort gubben för tid och evigt, det vore ju bra kan jag tycka utifrån min gräsrots position. 

Idag har jag både städat som blev bra även fixat med cykeln som gick åt helvete, men skam den som ger sig för jag tänker fortsätta i morgon med cykeljävulen. Snart skall frugan slänga ihop en janssons frestelse https://www.koket.se/janssons_frestelse den skulle vi ha ätit igår då det var frestelsens dag men då åt vi krabba som var hur god som helst. Först lite wienerbrödsaktig med goda familjen sedan går vi på vinet för att sedan förbereda oss inför kvällens hockeymatch, magkänslan inför den drabbningen är synnerligen god sedan får man väl analysera efteråt vad som var bra eller dåligt?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...