03 maj 2023

En av många små tankar: Bland övergående fasor och annat?

"Vågen av vansinnesbrott fortsätter att skjölja över oss, senast ett brutalt mord i min närhet. Det är bara ett under att man fortfarande lever när man går ovetandes bland tickande bomber, bland psykotiska krutdurkar som bara behöver ett felsagt ord för att brisera. Kanske är det en negativ produkt utav det ansträngda samhället som vi just nu lever i, där osäkerheten där både yttre och inre omständigheter kan påverka din livssituation åt olika håll? Vårt trygga land har blivit mer som vilda västern än vad vilda västern någonsin har varit. Det känns som om inte makthavarna har kompetensen till att knyta ihop säcken, för att på sätt få ett tryggare klimat att leva i. Tonårsdottern är för närvarande inne i värsta tänkbara upproret, där i stort sätt allt och alla suger skit. Till och med lilla jag blir hennes värsta mardröm ever? Men eftersom jag har stor och bred erfarenhet av barn, så vet jag att hon är inne i en övergående fas det gäller bara att rida ut stormen.


Har precis kommit hem från dagens tredje hundpromenad i ett typiskt aprilväder med kyla regn och mörka moln, i morse när jag cyklade till jobbet så var det någon enda minusgrad så man fick ekipera sig med både mössa och vantar. I dagsläget så har vädret svårt att bestämma sig, men det var någon meterolog i etern som påstod att vi skall få en kortare värmebölja inom kort det tackar vi ju för? Trots att den jobbkategorin har tillgång både till satellit och radar så kan dom ha fel i sina prognoser, men visst det ställs idag säkrare prognoser än vad det gjorde på 70-talet då kändes det som om dom kastade tärning för att fastställa dagsprognosen."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...