26 februari 2023

Allt händer inom ett par dagar?

En helt underbar inledning på den här söndagen den sista dagen på sportlovet i våran region, i morgon måndag börjar åter igen allvaret för min tonårsdotter. Som går in i en jobbig fas i skolarbetet för att behålla sin höga nivå som hon ligger på nu. Ingen lätt match, men är det nån som fixar det så är det hon. För min egen del så har jag efter 10 jobbiga veckor äntligen kommit ur och i från min rullstol även i från min sjukt jobbiga ortros på benet, nu stapplar jag omkring på kryckor i ytterligare 8 veckor i den så kallade rehab delen den delen som till slut skall få mig på fötter igen. 

Trots olika väderomslag så kämpar vårens början på, men som min kloka mormor sa en gång att det måste komma ned ett par återfall innan våren kan komma. Hon och många med henne förlitade sig på den gamla bondepraktikan, i den tid där årstiderna var riktiga årstider. Nu för tiden är det varken hugget eller malet, årstiderna går omlott jag tror att inom en mansålder så kommer vi endast ha kvar två årstider en blötare en torrare?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...