04 februari 2023

Mellot en fotnot i mitt inre?

I morse möttes jag av en 12 minusgradig kylchock när jag öppnade altanen på glänt, fy fan va kallt tänkte jag i mitt inre sinne. Frugan tyckte detsamma när hon vallade runt med våran jycke DINO på hans sedvanliga morgonpromenad. För närvarande försöker en kylslagen uppstigande sol desperat vara herre på täppan skam den som ger sig, halkan fortsätter dock att vålla problem på vissa fläckar rätt som det är kan man halka omkull helt bara sådär. När olyckan väl är framme så är den där. Igår var det highlife med slammsugarbilen och dess slangar som sög ut det mesta av skiten från brunnen, 22,45 igår kväll var slammsugarmannen klar och kunde veva in sin utrustning. 

Han har såklart hört både det ena och det andra angående hans yrkesprofession, men något skitjobb tyckte han inte att han hade. Men däremot politiker enligt han har det nog mentalt skitigare än vad han har? Ikväll är det åter dags för det snacksfyllda glamourösa gippot MELLO https://www.allas.se/melodifestivalen/10-fakta-fran-melodifestivalens-historia/119914, där den första inledande deltävlingen hålls i Göteborg med artister som Eva Rydberg & Ewa Roos, Jon Henrik Fjällgren, Tone Sekelius med flera? För egen del tycker jag inte ett dugg om evengemanget, men det gör min övriga familj dessutom skall vi äta havskräftor räkor med olika aioli dricka vin käka snacks till det såkallade mellomyset.Troligtvis blir det inte bättre än så?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...