06 februari 2023

Efter hand kan jag plocka bort delar?

Måndag morgon ljuset har äntligen börjat komma tillbaka det mörka har fått vika hädan, det är fem minusgrader ute och det enda som hörs förutom nybyggnationers ihärdiga pålanden dessa evigt åkande sopbilar dom som ska till jobben och dom som lämnar sina barn på respektive platser är just tysnaden själv. Självklart är det som mest liv på morgonen och såklart den ofrånkomliga rusningstrafiken på eftermiddagen, emellan dessa tider är det mest pensionärer ute med sina hundar dom arbetssökande kanske dom som har någon fridag från någonting? 

Eller så finns det folk som jag som är långtidssjukskrivna på grund av en jobbig knäskada som i mitt fall, som faktiskt börjar känna sig allt bättre men jag får nog räkna med någon månad till i bästa fall? Om ett par veckor skall jag träffa ortopedläkaren som med röntgenbilderna avgör mina framtida öden? Sedan blir det rehabträning att bestämma om man skall plocka bort ortosen https://www.arcada.fi/sv/artikel/studentliv/2021-11-05/ortos-vad-ar-det blir det operation eller inte, gå ned från två till en krycka om man får belasta benet fullt ut efter det kommer arbetsträningen med 25% stegvis upp till full kapacitet men där är vi inte än men jag är på god väg?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...