01 februari 2023

I framtiden så fixar sig nog allt?

Det här med att städa när man har en funktionsnedsättning som jag har är som att bestiga K2 https://www.utemagasinet.se/nyheter/20080803/flera-doda-men-an-finns-hopp-pa-k2/ med rullstol, även frugan har en nedsättning i form av en fraktur i vänterarmen men hon har ändå damsugit med ena handen. Det får bli som det blir med den saken, huvusaken man ser den uppenbarliga skillnaden. Under den här tiden så har man fått lov att lågprioritera allt vad städning heter, möjligtvis kör vi ett ryck med sängkläderna i morgon. Under morgondagen skall både frugan och jag till sjukhuset, jag till fysioterapeuten och frugan skall till ortopeden för att ta bort sitt gips. Den här gemensamma skadekatastrofen kanske till slut får ett lyckligt slut, kanske inte i morgon men i framtiden så hopp finns det allt. 

Frugan har för en stund sedan vallat runt med våran jycke DINO han om någon älskar snön, han ser ofast ut som en torped som ursinnigt plöjt fram genom snöndrivorna när han kommer hem. I kväll tänker vi inte alls göra någon kvällsmat utan vi riktar in oss på varma kantarellmackor istället som är en intern klassiker, det här med tung kvällsmat är inte på något vis bra för en som sitter i rullstol som jag råkar göra. Herregud jag vill försöka undvika att se ut som en ballong som är påväg att spricka, jag har nog gått upp ett par kilo ändå i mitt nuvarande liveläge.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...