08 februari 2023

En sorts seger att få komma loss?

Återigen en sådan där tråkig vädermässig mellandag ingen sol ingen snö i stort sätt ingenting som borde få kallas för väder? Det enda som hörs i horisonten är dessa ihärdiga pålare som frenetiskt dunkar på större delen av dagen, i min region byggs det som aldrig förr trots att läget är som det är med inflation och så vidare. Idag är tonårsdottern hemma och är sjuk för första gången på sjukt länge min hustru stämmer av med sitt jobb, även jag stämmer av med mig själv i min rådande funktionshindrande situation och kan med glad min konstatera att det hela rullar på åt rätt håll

Vilket så klart är positivt för en rullstolsåkande man som jag är, snart kan jag komma loss från stolen för fortsatt rehablitering men än är jag inte där men så småningom? Idag börjar skidskytte-WM i Oberhof https://www.svt.se/sport/skidskytte/skidskytte-vm-2023-i-oberhof-tavlingsprogram-och-svenska-truppen vilket är rena rama julaftonen för mig, som vanligt kan vi hoppas på damerna medans herrarna knappast har någon chans alls att blanda sig i medaljstriden? Som alltid i sådana här sammanhang kan överraskningar ske, för dom svenska herrarnas del får vi verkligen hoppas det? Skulle inte förvåna mig ett dugg om att Norge tar hem 90 procent av medaljerna?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...