06 februari 2023

Där konsten blir viktigare än någonsin förr?

 Rapport från en epadunksfri rullstol:

Rapport Nr.4

Lunchen slank ned snabbare än någonsin förr troligtvis satte jag ett nytt pers men jag är osäker om tiden? Men troligtvis lika snabbt som jag brukar göra U-svängar med förbundna ögon?Ni kanske inte tror att jag hann smaka nåt i den där skrämmande hastigheten, men där hade ni allt fel? Eftersom jag är begåvad med den funktionen så klarar jag av snabba hastigheter oavsett sinnesstämning.

Hela anrätten var som en ljuvlig smakexplosion där smaklökarna dansade vals på bordet eller som en tavla av Van Gogh där solrosorna sjunger ut av glädje. Eller varför inte tant Greta som blir till sig trasorna efter att ha ropat bingo i ett tomt folkhav? Säger som mästerkocksjuryn, det här var en rätt där smakerna gifter sig med varandra där inga ingredienser varken var otrogna eller vänterprasslade på nåt sätt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...