03 februari 2023

Lever upp som så många gånger förr?

Väderläget fortsätter att vålla stora problem framför allt i sydsverige med både snö annat elände och blixthalka, har vi riktigt jävla otur kanske även vi i min region blir drabbade? Har sagt det så många gånger men även nu att vinter är någonting som bara måste finnas där för helhetens skull, sedan kan man som jag tycka mindre bra om den? Är ingen större vän av att utöva vintersporter men älskar att titta på den det finns inget tvmässigt bättre. I morgon lördag börjar spektaklet MELLO med alla sina deltävlingar, då vill mina tjejer ha lite festligt det kan dom väl få ha Själv tycker jag evengemanget är jättedåligt snudd på uruselt det kan ju såklart bero på att, det värsta jag vet är just schlager. 

Men för en gammal punkare https://svenskaackord.se/vad-ar-punk/ som jag är i grunden så har jag definitivt breddat min smak på ålderns höst, det finns så otroligt mycket bra musik som man inte ens har upptäckt än? Fortfarande har jag punkens drivkraft inom mig och det är kanske tack vare den som jag är den jag är? Frugan min är definitivt ingen punkare utan mer åt raggar hållet som både gillar 50-talslåtar till dansband vilket jag också kan lyssna på i nödfall, men ändå synkar vi varandra musikaliskt vilket är ett givande och tagande? Min tonårsdotter är också musikintresserad hon tackar mig på bara sina knän för att hon har anammat min musikstil, inte konstigt för hon har ju växt upp men skrålande punk lamrande hårdrock sedan dag 1 vilket såklart är ett stort plus i kanten för hennes del så här med facit i hand.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...