05 februari 2023

Allt annat än blodpudding är bra?

Den första mello deltävlingen blev så där värdelöst som jag inbillade mig magkänslan hade rätt, men visst var Jon Henriks låt den bästa åtminstone i det där sällskapet? Till och med mina tjejer tyckte det var allt annat än bra, sedan kan jag för allt i världen inte förstå vad Eva Rydberg och Ewa Roos gör i det sällskapet dom riktade sig säkert in på röstkategorin plus 80? Klart jag själv är ingen nördig mellotittare som skriker mig hes efter varje bidrag möjligtvis kan jag framkalla en spontan gäspning ur tomma intet? Evengemaget är precis som blodpudding https://smakasverige.se/mat/kott-och-charkuterier/blodpudding antingen älskar man det eller så hatar man det, inget mellanting där inte. 

Vaknade upp i morse med snöstorm eller åtminstone mängder av snöflingor som föll samtidigt, sedan slutade allt plötsligt helt tvärt som om någon högre makt tryckte på nån knapp? Förr tyckte jag om och titta på skidor på tvn, igår mådde jag faktiskt dåligt då det på herrsidan var 7 norska åkare i toppen sedan 2 andra ickenorskar sedan 1 norsk till alltså 8 norrmän bland dom 10 första, medan svenskorna stundtals dominerar på damsidan vilket är kul. Den norska dominansen är total i alla vintersporter som längd alpint skidskytte backhoppning i stort sätt allt dom deltar i men i ishockey är dom än så länge klappruttna som tur är.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...