07 februari 2023

Konsten att bestiga exempelvis ett berg?

 Rapport från en epadunksfri rullstol.

Rapport Nr.6

Fortfarande är städningen från min sida som att bestiga berget K2 med en handikappad rullstol, eller om ni så vill segla över stilla havet i ett krackelerat badkar? Den delen läs städningen överlåter jag till min hustru som dessvärre har begåvats med en sjukt besvärlig handledsskada, men hon städar med sin friska hand när den sjuka handen tillfälligt är smärtfri? Själv skalar jag potatisen hackar vitlöken name it med mina friska händer, dricker mitt aldrig sinande vin med min friska mun där jag förövrigt även stoppar in mitt enda begär lakritsbåtarna med ojämna mellanrum.

Min tonårsdotter som befinner sig i värsta revolten är inte så himla pigg på att städa så den sjukt jobbiga detaljen överlåter hon till oss, som vi i vår tur överlåter till våran plikttrogne jycke Dino som i sin tur tittar storögt på oss som om vi kom från planeten Pluto? Han tänker troligtvis att vi är helt jävla urblåsta i skallen eller?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...