06 februari 2023

Även Vanliga dagar har någonting gott i sig?


Rapport från en epadunksfri rullstol:
Rapport nr.1

Inget nytt under solen bara en kall och grådassig vinterdag. Kort sagt en helt vanlig dag med mitt trasiga knä min inkörda rullstol, min insuttna toalettförhöjning och min obetalbara duschstol. Har ännu inte hämtat mig från lördagens mello men jag gör mitt bästa med att hämta förnybar kraft från en slamrig hårdrockslåt.

Idagsläget så går solen upp och ned ljuset klarnar och mörknar människor kommer och går, det enda som piggar upp mig idag är den kommande kvällsmaten som består av fläskfile och potatis så litet men ändå så mycket...Alla reak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...