16 februari 2023

På god fot med livet?

Världen utanför mitt fönster känns idag som dagen efter ett kallt misslyckat krig, det är grått det är trist det enda liv som märks av är dessa jävla sopbilar som verkar köra dygnet runt i tid och otid. Passerande bilar till och från vart dom nu ska en och annan hundägare https://jordbruksverket.se/e-tjanster-databaser-och-appar/e-tjanster-och-databaser-djur/hundregistret/statistik-ur-hundregistret passerar också revy? Mitt liv innanför murarna börjar dock arta sig, för varje dag börjar jag komma på god fot med mitt onda knä så det känns ganska hoppfullt över lag, att jag peppar peppar inom 1 månad skall börja gå med en eller två kryckor? 

Här hemma skall snart tonårsdottern iväg till plugget frugan skall snart börja jobba troligtvis i morgon? Själv börjar jag komma längre och längre från mitt bloggande på nåt sätt har jag tappat lusten men ändå inte, sånt där går i perioder åtminstone i mitt fall nu mera är det sammanställande av min uppsjö av gamla färdigställda dikter som jag publicerar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...