09 februari 2023

Om duschhistorik och annat fluktuerande?

Rapport från en epadunksfri rullstol:

Rapport Nr.9

Att duscha för mig är som att vinna ett otippat golden globe ett Wimbledon med ett osträngat tennisrack kanske att käka lunch med J.K Rowling, känna det euforiska i att få klara mig själv under hela den blöta processen. Känna den omhuldade lyckan av den totala friheten över att inte känna mig beroende av min saliga hustru, men annars vill jag göra det i 9 fall av 10 garanterat såklart med ett visst internt spelrum.

Ett par gånger i veckan är lagom för detta lätta men ändå svåra moment, kom att tänka på det där orginalet som inte hade duschat på över 30 år men sen tvingade dom honom att duscha https://digital.ub.umu.se/relation/589998 utan hans klartecken då dog han på fläcken, på grund av att dom duschade bort hans skyddsbarriär hans osårbara sköld mot omvärlden. Känner att jag måste duscha oftare men då kanske jag dör utav andra orsaker?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...