06 februari 2023

Även andra vägar bär dig någonstans?

 Rapport från en epadunksfri rullstol:

Rapport Nr.3

Alla vägar bär till Rom det gör det förvisso men det är inte hela sanningen? Mina vägar bär från sängen via gräddfilen till soffan via autobahn till muggen även kallad toan sen via uppförsrakan till matbordet och därifrån till soffan alternativt sängen?

Hela den sträckan är endast en brådel av en evighet lång men ack så jobbig. Min hustru ropar från köket att dagens lunch är färdig en nytolkning av broccolisoppa, då gäller för mig att greppa tag i kryckorna sätta på mig störtkrukan i fall att och släppa nödbromsen...ett tu tre så är jag där...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...