28 februari 2023

Utdrag från dagbok: På G med verligheten.


"Känner mig starkare nu än någonsin förr är verkligen på G, den förlorade kraften i mitt skadade knä börjar sakta men säkert återfå sin förlorade glans. En perfekt dag för halvlånga promenader i ett kalasväder, en perfekt dag att med kryckors hjälp gå sina modiga och dagliga 10000. Jag har satt upp ett mål på typ 6000 steg så det målet har jag redan krossat. Passerade 10000 steg redan före klockan 10 på förmiddagen, hur det än är så har man dragit på sig onödiga kilon under min tid i rullstolen på grund av flera orsaker. Men nu kan jag förbränna på ett helt annat sätt vilket såklart motiverar mig sjukt mycket.


Frugan är också på G med sin handledsskada som har varit jobbig på alla möjliga plan. Men nu är vi på ett helt annat plan där vi ska med hjälp av rehabträningen, ta oss igenom det här vi har varit med om. Naturligtvis har vi inlett en viktminsknings strategi med att fixa iordning Broccolisoppa till lunch, det är nu som man kan förbränna allt det där överflödiga. Om typ ett par månader kan man vara tillbaka till tiden före olyckan då man var vältränad. Men tack vare att jag är vältränad från början kan jag komma tillbaka snabbare till vardagens jobb och verklighet"
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...