01 mars 2023

Utdrag från dagbok: Konsten att trolla fram grädden ur kärnan?

"Det vackra vädret fortsätter att trolla fram diverse inåtvända vårkänslor, det enda som saknas för den helheten är ett sjujävla primalskrik som får dom dödas tarmar att hoppa ur led. Har precis kommit hem efter ytterligare ett promenadpass med 1 krycka, nu väntar jag bara att få komma till vårdcentralens rehabträning med cykling löpband och gud vet vad annat? Annars har jag hittills klarat av 10000 steg men räknar med ytterligare 2000 innan jag har tränat klart för idag. På nått sätt känns det som om jag klarat av den värsta biten av den jobbiga olyckan som jag har, resten blir en skräddarsydd transportsträcka till den jag var förut.

Har även instalerat en minihub till tvn hos min moster och morbror en teknisk uppgradering på den som dom hade innan, tur att jag har den digitala kunskapen men i ett läge var jag tvungen att ringa min IT nörd till son för ledsagning. Kan förstå den äldre generation som är helt lost i den biten, men moster och morbror hänger skapligt med i den rådande digitaliserade verklighet som vi nu befinner oss i. Kom att tänka på mig själv om typ 20 år om vad vi har då för teknik, naturligtvis blir det en förbättring av den nuvarande tekniken eller nåt helt nytt med en AI inblandning den som lever då får se"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...