24 mars 2023

Utdrag från dagbok: Att vara nöjd är ett privilegium?

"Arkiverar ytterligare en vädermässig tråkig dag med idel regn i stort sätt från morgon till kväll, ursäkta hur många droppar finns det egentligen? Men har ändå emellan skurarna gjort mina träningspass så man får vara nöjd med det. Rätt som det är blir det förhoppningsvis ett positivt väderomslag, men tydligen har inte den ansvarige rätta knycken? Hur som helst kan man inte skynda på det hela det blir som det blir med den saken. Min rehablitering börjar närma sig sitt obönhörliga slut sedan följer en halvtids sjukskrivning i ett par veckor, för att kolla om allt är som det ska vara? Ända sedan jag satte mig på cykeln det var i måndag för första gången på 4 månader, så har jag nog cyklat någon mil om dagen. Det känns bra så här långt.


Frugan gnetar på med sin halvtids sjukskrivning ifrån sin handleds fraktur, tonårsdottern är dock inne i västa tänkbara tonårstrotsen men trots allt så säger vi ändå hej då till varandra på morgonen. Man får vara glad att man blir tilltalad över huvudtaget, under den här rebelliska perioden. Minns själv hur det var i tonåren då tyckte man att föräldrarna var idioter alla var i stort sätt idioter utom sina rockidoler, dom minsann var dom riktiga hjältarna i sammanhanget. Men allt det där förändras under årens lopp men vissa fortsätter att vara arga fast i andra former. Idag är det fredag som i min familj betyder lite mera lyx än normalt, det är nu som vi går all in i god mat goda bubblande drycker snacks och allt annat onyttigt. Således en dag där moralen avsevärt är lägre än typ bottenskrapet i dyngpölen utanför dasset."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...