05 mars 2023

Utdrag från dagbok: Grottar ned mig en stund i periferin?

"Snart är det slut på vintersäsongen åtminstone det som gäller skidor med gevär och utan, är så vansinnigt trött på den norska dominansen som är total. Dagens stora idottsliga glädjeämne var annars den svenska herrsegraren i Vasaloppen, den första på sjukt länge herregud man saknar verkligen dom ryska åkarna i spåret. Annars så laddar man upp inför hockeyns slutspel i shl, där dom 2 sista grundseriematcherna spelas tisdag och torsdag nästa vecka. Tur att inte Norge är bra i ishockey då hade man garanterat verkligen blivit ledsen i ögat. Sida vid sida med vintersäsongen drar fotbollen igång med svenska cupen där mitt lag kämpar om vidare avancemang. Det är verkligen ett positivt vårtecken som heter duga.


Nu har vi precis ätit frukostkorv potatis med pepparrotssås som är bara så underbart ljuvligt gott att klockorna stannar, en perfekt mix emellan olika smaker som definitivt gifter sig med varandra. I morgon börjar både jobb och skola igen efter helgen, för egen del blir det till att fortsätta med min rehab träning med att bland annat gå ut ett par turer med våran jycke Dino på allt längre promenader den första redan strax efter klockan 6 på morgonen. Som jag sa tidigare så blir jag allt starkare så nu ser jag framtiden med tillförsikt igen efter månader av jämmer vemod och elände, i mitten av april ska jag åter vara en oljad kugge i jobbet tydligen en viktig sådan enligt mina arbetskamrater. Hur det än är så måste man förr eller senare komma in i den matchen igen, kanske kommer jag in starkare nu en någonsin förr men det återstår att se. För en stund sedan så kom det ned ett knippe snöflingor, dock inte så många att marken vitlackerades. Men visst är våren inom snar räckhåll, och med den aktiveras leendena.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...