20 mars 2023

Utdrag från dagbok: Allt annat än succé är otänkbart?

"Dagens sjukt jobbiga nackspärr börjar att bli hanterbar, den molande smärtan har minimerats till i stort sätt ingenting? Antingen så har jag en sjukt stor smärttröskel eller så har smärtan blivet ett med mig? Skit samma vilket, den delen är i vilket fall på tillbakagång. Har precis varit ute med jycken Dino på en tredje promenad för dagen har en kvar där tvån är dubbelt levererat, vilket värmer ett svallande hussehjärta. Vädret utanför är allt annat än positivt snarare djävligt negativt med regn som enda huvudrollsinnehavare. Annars så har jag förberett dagens potatisar som skall bli mos, till detta kära hantverk levereras stekt falukorv av den bästa sorten naturligtvis pratar vi svenska råvaror rakt igenom. Någonting annat är otänkbart.


I morgon tänker jag bestiga min stålhäst vid namn Crescent som är en relativt ny uppenbarelse, som jag inte har sett sedan tiden före min olyckliga knäskada. Med stålhästen tänker jag ta mig ut på en premiärfärd så långt mitt arma knä förmäktar med, denna tur ingår i min rehabträning som jag hoppas skall fortlöpa såsom jag förväntar mig? Efter snart fyra månader i ofrivillig träda kan jag snart kliva ut ur min kokong och bli till den virila fjäril som jag en gång var. Minnet biter sig kvar och jag kan krasst konstatera att en olycka händer lätt, lättare än vad man tror är olyckan framme så är den det. Apropå mat så skall frugan göra blomkålsmos till sig själv, både jag och tonårsdottern tittar på varandra och vi skakar våra huvuden och konstaterar att det där med blomkålsmos är ingenting för oss."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...