25 mars 2023

Utdrag från dagbok: Njutningsmekanismens all in?

"Inte nog med att det regnar idag det kommer även snö med flingor stora som dasslock ringlandes ner, kort sagt en helt vanlig tråkig och grå dag i brytningspunkten mellan vinter och vår. Var ute med jycken Dino i morse på hans första runda där han med bravur uträttade sina krystande behov. Det som är tjusningen med att vara ute tidigt på morgon är att man är relativt själv på arenan, dom ända man möter är en och annan hurtbulle som även dom krystar sig fram i tillvaron kanske även en annan morgonpigg hundägare. Frugan åkte för en stund sedan på en mixad personal och aktivitetsdag på kulturhuset för olika teman föreläsningar och annat som ingår i hennes arbetsuppgifter. Själv tänker jag inte gå på några aktivitesdagar utan helt enkel göra så lite som möjligt på så lång tid som bara tänkas kan, sånt kan även jag vara bäst på om det kniper.


Som jag nämde igår så går vi all in frossmässigt när helgen kommer, igår frossade vi på grillade revbensjäll med klyftpotatisar och snacks i alla dess former. Idag fortsätter den segermarschen med bland annat smördegsplattor med räkor och chili, hur den kombinationen kommer att se ut vet bara hustrun när hon kommer hem efter klockan 16 i dag. Innan dess kommer tonårsdottern sova till minst klockan 14, jycken Dino är supernöjd med sin första runda så han ligger och slappar på soffan. Själv tänker jag inte göra mycket väsen av mig mer än att peppa upp mig inför dagens shl kvartsfinal mot Timrå där förövrigt Örebro leder med 3-1 i matcher. Sedan blev jag grymt besviken över Sveriges stora förlust mot Belgien igår, hur fan kan man förlora med 3-0, personligen tycker jag att förbundskaptenen har sett sina bästa dagar för längesedan"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...