14 mars 2023

Utdrag från dagbok: Alltid är man på väg någonstans?

"Igår kom värsta tänkbara snökaoset som lamslog större delen av trafiken i min region, tror att jag var ute och skottade minst 3 gånger. Idag när jag gick ut med jycken Dino strax före 7 i morse så hade allt snö regnat bort men istället bildades det en isskorpa som inte var utav den här världen? För egen del så har jag börjat återhämtningen sedan någon vecka tillbaks med relativt långa stärkande promenader, så himla optimalt är knappast den här ytan på vägbanorna. Man trippar fram som en primadonna på vissa partier, tänk om jag skulle ramla ytterligare 1 gång med knät så vore det nog kört för en lång tid framöver?


Min tonårsdotter cyklade igår i värsta tänkbara förhållanden, på väg hem fick hon leda cykeln i detta bedrövliga väglag hon var både dyngsur förbannad för framdäcket gick inte runt som det skulle tack vare den mängd blötsnö mellan stänkskärmen och däcket. Ibland kan livet vara jobbigare än normalt så igår var en sådan jävligt jobbig dag som man snabbt vill glömma ever. En förvirrad snöplog åker dessutom runt i min närhet som en skållad råtta på jakt efter snö att ploga bort. Tyvärr blir han snabbt besviken för den mängden snö som finns kvar är inte mycket att hurra för."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...