04 mars 2023

Utdrag från dagbok: Som vanligt handlar allt om balans?

"Fick order att gå till bolaget för att handla en pava cava, på så sätt fick jag tillgodoräkna mig ytterligare steg nu har jag passerat dryga 10500 så min dagskvot är redan uppfylld. Sedan paxar jag kvällspromenaden med jycken efter klockan 21 då lägger jag på ytterligare runt 1500 plussteg, så det får jag känna mig nöjd med. Frugan kom hem för en stund sedan med var sin smarrig semla som blev min lunch idag, så det var tur att jag kunde förbränna lite fett vägen tur och retur bolaget. Ikväll blir det lite efterdyningar av gårddagens gedigna skaldjursfrossa, samt både vin och cava inför kvällens shl match klockan 18 sedan blir det med viss vägran mellot i afton.


Fast luften i sig har varit kall som attan så har ändå solen trängt fram ur sitt skyffe, många människor passar på att komma ut i luften i det skapligt vackra vädret. Kanske är det så att vi får räkna med lite kallare väder efter hand med varning för snöinslag, det är precis som vanligt den här brytningsperioden mellan vinter och vår. Fåglarna börjar strömma till en och annan fluga har skymtat, faktiskt även en geting som virrade omkring säkert chockad av det vackra vädret så här pass tidigt. För närvarande tänker jag inte göra ett dugg mera resterande av dagen, utan helt enkelt passa på att njuta som bara jag kan göra? Känner att jag får ut mera av min pågående rehabträning för varje dag som går, vilket är flera fall framåt om man jämför bara för några veckor sedan."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...