18 mars 2023

Utdrag från dagbok: Att kunna unna sig en smula lyx?

"Har precis käkat upp 2 kabanoss korvar med bröd samt räksallad och skålat i bubbel, kort sagt vi gjorde en svensk variant av bubbledog. Lite lyx måste man kunna unna sig denna jävligt tråkiga lördag där regnet har huvudrollen i den här vädermässiga tragedin. Tonårsdottern har precis vaknat upp från sin törnrosadröm och ville ha dom två sista slicade pizzabitarna som fanns kvar, som sagt lite lyx är varje människa värd. Personligen så har jag fortsatt frenetiskt med min rehabträning idag har jag redan passerat 8500 steg och väntas hamna kring 12000 steg under dagens lopp innan jag känner mig klar med dagens motionsrundor. Ikväll tänker mina tjejer kolla in premiären på lets dance och käka kycklingstaco till, okej det ställer jag gärna upp på åtminstone att äta kycklingtacos sen dom där som dansar gör mig detsamma. 


I min ungdom gällde parollen dansar aldrig nykter vilken är en låt gjord av Magnus Uggla, men på senare tid kan jag dansa nykter någon procent av tillfällena. Min fru tycker att jag för evigt har fastnat i discoträsket med John Travolta som förebild men det får stå för henne, men jag har haft det skall jag villigt erkänna funderingar på att lära mig andra danser men jag har liksom inte kommit mig för att utveckla den sidan än. Samtidigt kan jag vara sjukt kreativ på andra områden om jag bara får chansen. Samma gäller det min musikstil som enligt frugan är kvar på ett neanderthalar stadium, för enligt henne är att gilla The Rolling Stones samma som att vara fast i flintatiden men ack så fel hon har. I bästa stunder kan jag faktiskt gilla hennes musik men det gör jag bara för husfridens skull, kan till och med bjuda upp till dansband men där går gränsen. Skämt å sido, har vi genom årens lopp accepterat varandras musikstil även när jag spelar hårdrock på högsta volym så att möblerna flyttas omkring av draget. Musik skall byggas utav glädje av glädje bygger man musik så sant som det är sagt."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...