06 mars 2023

Utdrag från dagbok: Bäst att lägga till ödmjukheten?

"Dagarna tuffar på i maklig fart som tur är går det mesta framåt, tänker främst på min rehab träning försöker gå med 1 krycka mellan 1,5 till 2 timmar om dagen. Helt beroende på hur stabilt mitt knä verkar, än så länge funkar det bra vilket jag är sjukt tacksam för. Det händer mycket i Sverige för närvarande med en tragisk bussolycka med dödligt utgång, en och annan skjutning i förorterna att lägga till i den där negativa statistiken. Nu ger sig dom kriminella på dom andra kriminellas anhöriga som vedergällning, ondskan ter sig nya former hela tiden. Allt mera sofistikerade metoder används, i dessa kriminella kretsar blir våldet vardagsmat som jag äter pannkakor. Hela våldsspiralen speglar ett Sverige som kanske inte alls mår så bra som vissa tror?


Vädret börjar snart ändra karaktär det väntas komma in ett riktigt jävla snöoväder i morgon eftermiddag med någon decimeter nysnö, dom olika vädertyperna byts lika ofta som jag själv byter kalsonger. Det ena avlöser det andra men någonstans bortom hörnet väntar trots allt våren, som inte kan aktiveras förens den kvarliggande nederbörden har fallit ner så enkelt är det. Då får det vara hur mycket meterologisk vår som helt. I morse var det dessutom över 8 minusgrader kallt då kändes det som vargavinter på riktigt, men sen kommer solen fram ur sitt gömsle då blir det riktigt varmt på läsidan. Hela den väderbiten måste kliva över tröskeln för fortsättas utvecklas till mer behagligare tillvaro."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...