14 mars 2023

Utdrag från dagbok: Varje dag är en resa från start till mål?

"Har precis kommit hem från en 70 minuter lång promenad allt för att tänja på knäts gränser överlag så gick det bra men sista 15-20 minutrarna gick det lite långsammare. Det är såklart inte så himla konstigt, efter först ha suttit fast i en rullstol i över 10 veckor för att sedan gå från 2 till 1 krycka till slutligen gå utan några hjälpmedel över huvudtaget. Personligen kan jag tycka mina framsteg tills nu är helt grymma som att lära sig gå på nytt i bästa möjliga makliga fart. Hoppas på att nästa vecka blir en svag tempohöjning att man varje dag tvingar musklerna att pumpa runt dig från start till mål. Det är åtmindstone mitt uppsatta mål, säger som den där envisa snigeln sa: Rätt som det är går jag om vem som helst på två ben."


På tal om det nuvarande världsläget kan man idag liksom igår bara konstera att man befinner sig i ett skärpt läge där man undrar? Blir det något världskrig eller inte? Ganska lustigt att ett av världens största länder viker sig blint för en enda galen gubbes övertygelse. Hur det än är så tror jag knappast att dom där länderna i det gamla forna sovjetunionen vill bli en union idag, inbillar mig att folk i år 2023 har större behov än så än att känna sig kuvade i 1000 år till men det är bara vad jag tror? Det är mycket som händer för tillfälligt med kraschade amerikanska banker, även här hemma är det tufft att leva och tuffare lär det bli framöver. Vad skall man göra den dagen man inte kan handla mat längre pågrund av dålig inkomst?"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...