26 mars 2023

Utdrag från dagbok: Livet är inte bara dans på rosor?

"Har precis proppat i mig 4 propra våfflor grädde och jordgubbsylt, en sjuhelsikes lunch med andra ord. Utanför fyrkanten börjar det visst snöa igen, tydligen skall det fortsätta och bli typ rund 7 grader kallt i veckan som kommer? Det är inte bara glädje som våren för med sig, en del får besvär med pollen andra får mentala komplikationer medans jag går in i en sorts gråzon med tudelade känsloyttringar? Det svåra väderläget gör att mina uteträningar får konsekvenser, dels på grund av det isiga underlaget som gör att jag inte får ut max av promenaderna. På fredag börjar jag med redskapsträning med vikter för knäna på den närliggande vårdcentralen, vilket är ett stärkande led i min fortsatta rehablitering.


Utanför min beskärda fyrkant är världen fortsatt orolig med globala bankkriser cyberattacker fortsatta skyhöga livsmedelspriser och det där förbannade kriget som bara fortsätter i all dess evighet. Varför kan man inte stoppa den där maktgalna diktatorn, som fortsätter döda oskyldiga människor med sitt skruplande samvete på löpande band det är för mig en gåta? Det där mördande galna fortsätter vålla problem för landet Sverige, som troligtvis inte kommer med i NATO tack vare att en annan galen diktator som i stort sett avskyr Sverige alla dagar i veckan. Känslan är som att befinna sig i en ormgrop med huggormar den ena lömskare än den andra, som bara väntar på att du ska begå ett ödestigert misstag."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...