20 mars 2023

Utdrag från dagbok: En kort baggis bland många andra?

"Ännu en dag i den gudsförgätna hagen bland lyster och blänk där husen står på rad som falna tennsoldater i givakt, där dom olikfärgade bilarna är som stressade mållösa myror på väg till eller ifrån gud vet vad? Mitt i detta måhända paradis försöker jag rehablitera mig så gott det går på det stora hela så har det gått över förväntan? Det stora mandomsprovet inom sinom tid kommer att bestå i att sätta mig på cykeln och helt sonika cykla iväg, det kan låta som en baggis för dom utomstående men för andra involverade så håller dom alla tummar och tår för min skull. Efter två hundpromenader en lång en kort så väntar jag på att min tonårsdotter skall vakna upp, vilket är lättare sagt än gjort tydligen stöp hon i säng efter 2 i natt efter hörsagen? Det var helt okej för mig, eftersom hon var ledig från skolan och dess envetna läxor.


Frugan åkte tidigt i morse till kneget och lämnade kvar mig med en begynnande nackspärr och med en slokörad hund som har en dålig dag idag utanför regnar det portionsomgångar till allas förtret. Apropå min begynnande nackspärr så börjar den gå tillbaka till sitt ursprungsläge och smärtan har delvis försvunnit. Egentligen så önskar jag alla mina ovänner en rejäl jävla nackspärr, där minsta lilla tumvickning är som att få ett gäng sylvassa knivar i sig? Den önskan vill jag inte delge min fru, för enligt henne så finns det inga onda människor? Men hallå där nu är det dags att vakna, det kanske var så en gång i begynnelsen men i nutid finns det ondska i stort sätt i varje maskros som ploppar fram alla dagar i veckan."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...