03 mars 2023

Utdrag från dagbok: I princip kan livet vända om på en femöring?

"Det är mycket som man inte förstår utav den här världen, det är som mycket annat när saker och ting är under ständig förändring? Det som gällde i går funkar inte idag saker och ting uppgraderas och förbättras i en aldrig sinande takt, det gäller att hänga med i sin egna teknik med den senaste uppdateringen annars kan man känna sig lite lost in space? Bara under min egen livstid har tekniken utvecklats från typ noll till oändligt, men ändå känns det bara som om vi är i början av den utvecklingen. Inom en tioårsperiod ser nog samhället betydligt annolundare ut än idag, kanske är vi helt i händerna på roboten en robot som i princip kan programera sig själv.


Än så länge hänger man med i den kampen men även jag blir äldre sedan vet man inte ett spår om dement och annat otrevligt kan lägga beslag på kroppens funktioner? Kanske är det en jävla tur att man inte vet om sitt framtida öde, det som händer händer det som sker sker så är liksom bara. I morse då jag tittade ut så verkar vädret ha tagit en timeout från det vackra, igår blåste det friska vindar men himlen färgades rosa i all sin praktfullhet. Tittar ut i skrivandes stund och upptäcker att det ringlar ned snöflingor men det kunde det visst göra, så detta är högst normalt för årstiden då vintern kolliderar med vårens varma barm"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...