03 mars 2023

Utdrag från dagbok: När livet blir som tåget och rälsen.

"Igår gick jag nog för mycket tror att jag gick runt 19000 steg fast jag hade satt ett personligt mål på 6000 som jag sedan höjde till 10000. Idag tänker jag vila benet så mycket som möjligt så att jag är redo till nästa vecka då frugan börjar jobba och jag blir själv, då får jag liksom ta alla hundpromenad passen tills efter klockan 16 då övriga familjen kommer hem från sina respektive uppgifter. Hela läkningsprocessen går som tåget mitt knä blir starkare för varje dag som går, men visst känner jag när jag överbelastar med hårdare träning. Idag är det fredag hos oss blir det vitlöksgratinerade havskräftor färska räkor pain riche och vin, fredagar är heliga i min familj det är då man kan unna sig det där lilla extra som förgylller.


Man häpnar återigen när man läser dagstidningen där individer som man inbillar sig ska vara högre skolade än jag själv beter sig som förståndshandikappade, man slutar aldrig att förvånas när detta inträffar gång efter annan. Alla incidenser som har inträffat på kort tid får en annan att tänka till, man vet aldrig om den man möter är vid sina sinnes fulla bruk om den är en tickande bomb. Som helt plötsligt som en blixt från klara skyn kan få ett oplanerat raseriutbrott med diverse tillhygge, då är det jävligt otur om just du är där på den platsen snacka om att vara på fel plats vid fel tidpunkt?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...