29 mars 2023

Utdrag från dagbok: Den här dagen lägger vi till handlingarna?

"Idag kan man lugnt konstarera att den här dagen är den klart djävligaste hittills i vinter fastän den meterologiska våren är här sedan en tid med sommartid och allt. Fram tills nu har jag varit ute 2 gånger och skottat som en galning, för att få fram nån sorts väg över huvudtaget i detta djävla snökaos. En ojämn kamp med naturens krafter där människan får ge vika 9 av 10 gånger, snöplogarna lyser dock med sin frånvaro? Dom brukar inte komma fram förens det har slutat snö, vill det sig riktigt illa kanske snöfallet håller på hela djävla dagen? Igår lyste solen värmande idag finns det ingen sol över huvudtaget, utan bara snö så långt ögat når. Det här måste väl ändå vara en bieffekt på klimatförändringen, det här känns som att en begynnande istid är på väg?


Frugan kommer snart hem från jobbet, och då tänkte vi käka upp andra halvan av våra enorma kebabtallrikar som vi köpte igår med vitlöksås. Egentligen tycker jag inte om kebabtallrikar eller snabbmat över huvudtaget men det är ändå helt okej om inget annat bjuds, jag kan lika gärna slänga i mig en tallrik filmjölk flingor och nån rostad macka om det är så? Efter mina 2 hundpromenader i djup snö har jag fått värk i mina benhinnor, så nu tänker jag fan inte gå runt med jycken Dino något mera förens till kvällen. Tänker delegera dom återstående hundpromenaderna mellan frugan och tonårsdottern, där både två inte är så pigga på den utmaningen. Himlen utanför fönstret är som en stålgrå massa som troligtvis innehåller den resterande snömängden, sedan finns det dom som gillar det här överdjävliga vädret men det får stå för dom"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...