04 mars 2023

Utdrag från dagbok: Konsten att lyssna på annat?

"Ämnet musik kan man diskutera om i all dess evighet, vad är bra musik och vad är dålig musik? Själv har jag lyssnat på musik i stort sätt hela mitt liv och bildat mig en uppfattning om vad bra musik är, självklart har man sina favoriter men idag kommer det hela tiden fram nya och spännande grupper som är värda att lyssna på. Mina barn har lyssnat på min musik under hela deras uppväxt och anammat den stilen, och för dom är det helt otänkbart att exempelvis lyssna på country eller dansband det finns liksom inte på deras världskarta. Själv har jag under årens lopp tvingat bredda min musiksmak och lärt mig tycka om olika sorters musik, men sen har jag såklart musik som jag aldrig någonsin kommer att lyssna på så är det bara.


Våren fortsätter att framskrida i sin takt med olika vädertyper ett sorts himelskt krig mellan olika hög och lågtryck en kamp om vårens verklighet. Min rehab fortsätter också att framskrida sakta men säkert, har fortfarande en viss knäsvullnad som gör att jag vissa dagar får vila benet. Men ändå försöker jag gå minst 10000 steg om dagen i mitt makliga tempo, i en hållbar takt som jag mäktar med. Om ett par veckor har jag satt upp det första delmålet som är cykling, kommer jag så långt på resans gång känner jag mig mer än nöjd. Allt hänger på att fortsätta balansera träningen att jag varken överanstränger eller förslappas, allt handlar om målmedvetenhet med inslag av både envishet motivation och ett jävla anamma"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...