19 mars 2023

Utdrag från dagbok: Tänk att höra morgonens sköte hurra?

"Normalt sätt brukar jag le brett när jag stiger upp på söndagarna, men idag blev det till ett mentalt motstånd men det klickade i lås till slut efter en stund. Värdesätter helgmornarna högst av allt när man går ut och rastar våran jycke Dino, i stort sätt finns det inte en käft ute möjligtvis någon motionerande 40-talist som plågar sig fram på dom våta vägbanorna i hopp om att återfinna ungdomens källa. I mitt fall så är även jag en djävul på att motionera, kanske kan även jag hitta nyckeln till att frysa åldranet på obestämd tid. Men än är vi ljusår ifrån att hitta lösningen på åldrandet på dess gen som styr just den verksamheten, det skulle vara intressant att höra om hur långt forskningen har kommit på det området? I framtiden med annan teknologi kanske man kan lösa alla dom där gåtorna som vi idag inte har något ända djävla svar på?


På tal om framtiden så går mitt hjärtelag Örebro hockey in i den andra kvartsfinalmatchen utav 7 i shl mot Timrå, den första vann vi solklart men nu gäller andra saker typ såsom bortaplan. Frugan och jag grottar ned oss i slutspelsträsket och kliver inte ur den soppan förens allt är över, som nördiga stenåldersmänniskor som inte släpper taget från flintastenen och dess magiska krafter? Ska man nu tala något om vädret och det gör man ju som en åldrande svensk så har himlen inkontinens även idag, sedan om det blir snö eller några andra elaka saker står utanför min profession. Igår kväll gick vi all in på dom matmässiga lyxigheterna, så till dagens lunch blir det resterna av gårdagens lyxighet men till kvällen slår vi på stort då blir det pannbiffar med lök potatis och sås någon klick lingon en och annan grönsak slänger vi för syns skull länge leve flärden."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...