08 februari 2023

Om ett modernt redskaps början?

Rapport från en epadunksfri rullstol:

Rapport Nr.8

Vissa blir med barn men vi blev med swiffer https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Swiffer?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=sc just idag klämde hon fram denna omtalade sak, som tydligen är lika stor som den största händelsen? Har personligen ingen aning om dess magiska egenskaper men tydligen så har den gjort underverk hos användarna land och rike runt?

Kanske får jag oanade superkrafter om jag sätter denna swiffer sak i min hand, kanske utvecklar jag den magin som har legat i träda sedan urminnes tider? Kanske tänker jag låta den kraften vila tills bättre tider kommer, eller så låter jag den somnade städdemonen i min lekamen få swiffra tills kroppen domnar bort i ett moln av huvudlösa dammråttor...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...