12 september 2021

Bland annat i det förlovade landet?

 

En dag i somras svängde vi in i Dalarna för ett besök i Zorns förlovade land, det var jag med familj samt svärmor i bagaget. Frugan har som tradition att valla runt med svärmor som en födelsedagspresent, för hon älskar nämligen att åka bil. Till handlingarna hör att svärmor är 84 bast och har körkort men hon har inte kört bil sedan typ 60-talet då The Beatles fortfarande var tämligen okända. Hon hade då en folka som hon körde typ en mil med sedan la hon folkan på hyllan för gått. Väl hemma skulle jag testa någonting surt som fan, jag tror att det var ett otestat testobjekt till en trolig citron marmelad. 


En förvuxen dalahäst modell grymt stor...


Som att bita i det suraste äpplet...



Naturligtvis blev den där citron marmeladen den godaste som jag någonsin ätit. Men just i det här stadiet herregud vände jag ut och in på alla befintliga smaklökar jag hade. Frugan tycker att det är coolt att handla med sig knäckebröd i från fabriken i Leksand. Själv tycker jag det är töntigt, när man kan köpa samma knäckebröd i kvartersbutiken. Men det är själva grejen som egentligen är den coolaste enligt frugan? Okej, jag fattar ingenting? Själv gick jag på krogen samma kväll och dräpte ett gäng förträffliga öl bland goda vänners lag det tycker jag är coolt men kanske inte frugan? Inte för att jag rullade hatt eller så men jävligt kul hade jag ändå enligt hörsägen?

En av många belöningsöl...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...