08 september 2021

När känsliga paket levereras?

Börjar gå ut mer och mer på små kortare promenader bland annat två hundpromenader i bagaget. Samt en cykeltur för att hämta ett känsligt paket med vinglas på ett utlämningsställe. Pust pust pust men över lag känns det ändå helt okey. Är helt klart på G. Min rehabilitering går som tåget utan onödiga urspårningar. Med raka rör och osvängda böjar klarar jag av min tillvaro för närvarande.

Eftersom varken jag eller frugan orkar laga nån lunch idag, så beställde vi hem mat från McDonalds via foodora. I vanliga fall klockrent. Men nåt gick galet med leveransen från McDonalds, men det var inte foodoras fel. McDonalds kunde inte skicka ut den rätta beställningen eftersom dom inte får betalt för den leveransen. Men vi fick tillbaka vartenda öre från foodora vilket var otippat i sammanhanget. Ibland går allt våra vägar, ibland går det åt pipsvängen alldeles. Precis som med livets bergodalbana.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...