11 september 2021

En dag att minnas?

11 September ett datum som klingar ren pur död. Denna svarta tunga amerikanska dag som gav en bittersmak vi sent skall glömma? Hur kunde det hända och varför? En del av dom frågorna kunde vi säkert besvara men resten är fortsatt dold i dunklet? Vi har nu kommit ytterligare en bit in i september med många olika fruktskördar. Äpplen päron plommon allt där bågnar på träden. Tyvärr så har jag inte varit ute så himla mycket i skog och mark, som jag egentligen hade tänkt mig? Men än är det inte försent att förverkliga just den biten.

Det gäller bara att komma till skott innan kung Bore har vitpolerat marken. Som alltid så har man mycket om och kring sig det gäller bara att sålla en del och prioritera det som är akut för stunden. En avvägningsfråga i fyrkanten men även en filosofi som har fått mognat fram med åldern. Som ett gammalt fint vin med karaktär, som man inte klunkar i sig hur som helst. Övriga familjen ligger fortfarande kvar och sover dom väcker man inte i första taget? Dock låter jag jycken Dino få morna sig innan det är dags för första kiss och bajs rutten.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...