10 september 2021

Plommon med gott resultat?

Plommon är gott i alla dess former? För en stund sedan kom en av frugans många otaliga mostrar med ett par kilo, små men naggande goda plommon. Frugan som är grymt haj på att bereda dom, har redan börjat tala om att göra både marmelad och chutney till och med kompott. Sånt där gillar jag när man gör allt ifrån grunden med naturliga råvaror.

Tonårsdottern fortsätter med distans undervisningen, och på programmet står det gymnastik. Vilket betyder att hon har typ runt 40 minuter att promenera på. Klockrent för då tog hon med sig våran jycke Dino ut på en hurtig promenad. Kan det bli så mycket bättre jag bara undrar? För närvarande ligger jag kvar i sängen och filosoferar eller mentalt spånar vidare om olika sakers vitt och brett. För hoppningsvis kommer jag så småningom fram till något sorts resultat? Eller så är det som när man räknar sandkornen i ett grustag, man blir liksom aldrig klar?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...